RE/MAX Prestige

Prodej stavebních pozemků 5.000 m2 v Kunraticích – Praha 4

Valcířská, Praha mapa
39 900 000

Prodej stavebních pozemků 5.000 m2 v Kunraticích – Praha 4

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji pozemky ve velmi atraktivní lokalitě pražských Kunratic. Pozemky (3 parc. čísla) o celkové výměře 4.973 m2 jsou dle platného územního plánu umístěny částečně v zóně „OB- B – čistě obytné“, ideální pro výstavbu rodinných domů – do této zóny spadá více než ½ výměry pozemků. Zbytek je situován do zóny „ZMK – zeleň městská a krajinná“.
Nabízí se rozparcelování pozemků na (ideálně) 3 stavební parcely o cca 800 – 900 m2, se kterými je možné dále pracovat (prodat jako hotové stavební parcely, vystavět a následně prodat již hotové RD…), tedy ideální investiční příležitost. Stávající hranici zastavitelného území bude možné optimalizovat cestou změny ÚP, což by v tomto případě měl být ne úplně složitý proces, trvající (na základě konzultace s odborem územního rozvoje hl. m. Prahy) cca 12 měsíců.
Pozemky v této pražské čtvrti jsou vysoce žádané a vesměs jen zřídka nabízené. Daná lokalita je navíc velmi klidná, stranou od hlavního tahu, na okraji stávající zástavby a obklopená zelení. Vzhledem k tomu, že je zde stanovena hranice zastavitelného území, nevznikne na východní straně od pozemků již žádná další zástavba.
IS nejsou přímo na pozemky zavedeny, jsou nicméně k dispozici vesměs v bezprostřední blízkosti. Pozemky jsou i nyní přístupné z obecní, případně obslužné komunikace; případně bude možné dojednat s majiteli sousedních pozemků další přístup formou odkupu části jejich pozemků (s těmito majiteli již proběhlo jednání). Terén je zde ideálně rovný.
Pozemky se nachází v klidné rezidenční oblasti, s dobrou výchozí polohou pro outdoorové aktivity. Veškerá občanská vybavenost je samozřejmě v bezprostředním nebo blízkém okolí k dispozici. Dopravní obslužnost se do budoucna výrazně zlepší po dobudování trasy D pražského metra – jedna ze stanic bude prakticky v dochozí vzdálenosti.
Neváhejte se na nás obrátit pro více informací, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni Vám vyjít vstříc!

Zobrazit více Skrýt popis

Cena pozemku: 39 900 000 Poznámka: Včetně provize RK a všech poplatků Číslo nabídky: 285-NP00100 Okres: Hlavní město Praha Část obce: Kunratice

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

39 900 000

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

lname: fname: fullname: email:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Pavel Šilha
Pavel Šilha
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
email: fullname: lname:

Podrobné informace

Kategorie Pozemky
Druh pozemku Pro bydlení
Celková plocha m2 4973
Umístění objektu Klidná část obce
Inženýrské sítě Vodovod, kanalizace, elektřina
Vyhláška 264/2020 Sb.
Poloha zadaná inzerátem je ulice