RE/MAX Prestige

Prodej bytu 2+1 (90 m2) včetně balkónu (9,5 m2) v Praze 4 - Kunraticích (lze rozšíř. až na 4+kk)

Jana Růžičky, Praha mapa
Cena u makléře

Prodej bytu 2+1 (90 m2) včetně balkónu (9,5 m2) v Praze 4 - Kunraticích (lze rozšíř. až na 4+kk)

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt, v současnosti užívaný jako 2 + 1 (původně projektovaný jako 3+1), v bytovém domě z r. 1995 v Kunraticích, v ulici Jana Růžičky. S ohledem na výměru jednotlivých místností a dispoziční řešení lze byt zrekonstruovat na 3+1 až 4+kk.

Byt se nachází v 7. nadzemním podlaží z celkových osmi. Nyní byt disponuje dvěma velkými obytnými místnostmi a kuchyní. Největší místnost (24,72 m2) se nachází proti vchodu do bytu, druhý obytný prostor (20,05 m2) se vstupem na balkón se nachází v rohové části bytu. Mezi obytnými místnostmi je umístěna samostatná kuchyň s jídelnou (12,52 m2), která má rovněž vchod na balkón. V bytu je rozlehlá předsíň (15,39 m2). Koupelna (3,21 m2) má za zástěnou umístěný WC (1 m2). Balkón (9,45 m2) poskytuje vzhledem k rohové lokalizaci široký výhled do okolí. K bytu náleží také sklep (3,63 m2) nacházející se v 1. podzemním podlaží.

Dispozice největšího obytného pokoje umožňuje jej rozdělit na dva pokoje (původně byl byt projektován jako 3+1). Dále lze v případě rekonstrukce bytu zvažovat včlenění kuchyňského koutu do obytných místností a získat tak 3+kk či 4+kk.

Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálně.

Parkovat lze bezproblémově přímo před domem. V případě zájmu můžeme zprostředkovat u stejného majitele koupi garáže v blízkém garážovém domě.

Byt má vynikající lokalizaci v horní části Kunratic, jež umožňuje pohodlné bydlení poblíž Kunratického lesa (docházková vzdálenost) a přitom má výborné spojení do centra Prahy (na metro Chodov či Roztyly je možno se dopravit za pár minut autobusem, jehož stanice je téměř naproti domu). V okolí jsou umístěna dětská hřiště; školky a školy včetně lékařské péče jsou rovněž na dosah (Chodov, Kunratice). Lokalita poskytuje také dobré zázemí pro sportovce (např. badmintonové a tenisové kurty). Dalším benefitem bytu je blízká poloha největšího českého obchodního centra Westfield Chodov s mnoha restauračními zařízeními a multikinem.

Hledáte-li klidné bydlení se snadnou dostupností centra Prahy, pro domluvení prohlídky nemovitosti a více informací kontaktujte makléře, v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni vám vyjít vstříc!

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 285-NP00093 Okres: Praha 4 Část obce: Kunratice Ulice: Jana Růžičky

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: fullname: phone: email:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Ing. Daniela Šilhová
Ing. Daniela Šilhová
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o podobnou nemovitost?

Tato nemovitost už má svého nového majitele. Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: email:

Podrobné informace

Kategorie Byty
Dispozice bytu 2+1
Vlastnictví Osobní
Stav bytu Dobrý
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Druh objektu Panelová
Umístění objektu Centrum obce
Vybaveno Ne
Užitná plocha m2 90
Celková podlahová plocha m2 90
Ostatní Výtah
Stavba Ostatní
LV 2784
Počet podlaží objektu 8
Číslo podlaží v domě 7
Třída C - Úsporná
Vyhláška 264/2020 Sb.