RE/MAX Prestige

Jedinečný stavební pozemek o velikosti přes 31.000 m2 v CHKO České Středohoří

Verneřice mapa
4 900 000

Jedinečný stavební pozemek o velikosti přes 31.000 m2 v CHKO České Středohoří

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji soubor pozemků v katastru obce Rychnov u Verneřic v okrese Děčín o celkové rozloze 31 419 m2. Pozemky leží uprostřed krásné přírody nedaleko Bukové hory, na okraji obce, s velkolepými výhledy nejen do nejbližšího okolí, ale i na Krušné hory. Stavební parcela o výměře 941 m2 je orientovaná jižním směrem a disponuje velkými vzrostlými stromy a několika menšími ovocnými stromy. Dle platného územního plánu je možné vystavět RD s max. zastavěnou plochou parcely 40 %, max. výšková hladina zástavby je 2 nadzemní podlaží + podkroví. Pozemek je možné připojit na el. energii a obecní studnu. Odkanalizování řešitelné formou vlastní ČOV nebo septiku. Do mírného protisvahu je pak orientována louka o 30.478 m2 s řadou remízků a tůní. Dopravně je pozemek přístupný ze dvou stran po šotolinových obecních cestách.
V obci naleznete restauraci i poměrně bohatý kulturní a společenský program. Především ale KLID… Veškerá občanská vybavenost je pak v nedalekých Verneřicích. Obec je součástí rozsáhlé chráněné krajinné oblasti České Středohoří. V okolí se nachází několik přírodních památek i hradních zřícenin, místem prochází cyklostezka, zalesněné okolí je protkáno turistickými trasami. Vzdálenost do Ústí nad Labem i Děčína okolo 20 km.
Součástí prodeje je architektonická studie rodinného domu se dvěma menšími apartmány k pronájmu nebo pro ubytování širší rodiny. Louku je možné rovněž pronajímat nebo využít pro vlastní hospodaření, velmi dobře si lze představit např. chov koní.
Více info na https://pozemekrychnov.cz/ nebo se neváhejte obrátit na makléře – v RE/MAX Prestige jsme vždy připraveni Vám vyjít vstříc!

Zobrazit více Skrýt popis

Cena pozemku: 4 900 000 Poznámka: Včetně provize RK a všech poplatků Číslo nabídky: 285-NP00088 Obec: Verneřice

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

4 900 000

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: phone: email:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Pavel Šilha
Pavel Šilha
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
lname:

Podrobné informace

Kategorie Pozemky
Druh pozemku Pro bydlení
Celková plocha m2 31419
Voda Voda - studna
Umístění objektu Okraj obce
Inženýrské sítě Elektřina
Vyhláška 264/2020 Sb.