RE/MAX Prestige

Exkluzivní moderní vila 355 m2 s rozlehlým pozemkem, 20 min od Prahy

Podlešín mapa
Cena u makléře

Exkluzivní moderní vila 355 m2 s rozlehlým pozemkem, 20 min od Prahy

Nabízíme k prodeji nově postavenou exkluzivní vilu s pozemkem téměř 6.000 m2, 25 km severozápadním směrem od Prahy.
Jedná se o architektonicky špičkově zpracovanou a s použitím nejvyšších standardů postavenou vilu v klidné středočeské vesnici. Nabízí klid na vlastním obrovském pozemku a zároveň super dostupnost jak do hlavního města, tak například na pražské letiště. Vzhledem ke svým velkorysým rozměrům může být vhodná buď jako skutečně exkluzivní bydlení nebo i jako reprezentativní sídlo společnosti, případně kombinace obojího.
Vila má dispozici 5+kk a více než velkorysou výměru všech místností. V 1. nadzemním podlaží po vstupu z dlážděné terasy (nebo výstupu z podzemní garáže) se vstupní zónou dostanete do hlavní obytné haly o 110 m2 (!), jejíž součástí je kuchyně s jídelním koutem; dále je zde terasa se vstupem do bazénu (10 x 5 m). Po schodech se pak dostanete do 2. nadzemního podlaží, které obsahuje tři ložnice (hlavní ložnice disponuje 45 m2), každá z nich má vlastní koupelnu s WC. Ve 3. nadzemním podlaží naleznete další místnost/ložnici s 28 m2 a opět s vlastní koupelnou. Odsud je pak východ na střešní terasu se 65 m2. Konečně suterén obsahuje garáž pro dva vozy, technické prostory… Celková vnitřní podlahová plocha je 355 m2, dalších nejméně 120 m2 tvoří terasy. Všechny materiály jsou jak z estetického, tak i funkčního hlediska v tom nejvyšším standardu.
Topení je zajištěno tepelným čerpadlem v kombinaci s radiátory, vyhřívanými stěnami a podlahami. Objekt je energeticky velmi úsporný, energetická třída (PENB) B+. Je napojen na všechny inženýrské sítě, včetně kanalizace, plynovodu…
Pozemek má celkem téměř 6.000 m2, je to terasovitý ovocný sad se 48 vzrostlými stromy. Nachází se na hranicí zastavitelného území podle platného územního plánu. Ze severní strany se pozemek dotýká Knovízského potoka, jenž je lemovaný hustým porostem. Ze severozápadní a západní strany pozemek hraničí s velkou loukou, za kterou se nachází hustý lesní porost. Dále se odsud nabízí výhled na unikátní architektonickou památku - 95 metrů dlouhý kamenný viadukt, postavený v roce 1875.
Dům se nachází v obci Podlešín, 3 km od nájezdu na D7, na kraj Prahy pak celkem 25 km nebo cca 20 min. Město Slaný s veškerou občanskou vybaveností je pak vzdáleno 7 km.
Dům je připraven k okamžitému nastěhování a obývání.
Tuto skutečně exkluzivní nemovitost je třeba vidět osobně – pokud máte vážný zájem, rádi Vám poskytneme více informací a zprostředkujeme prohlídku. Neváhejte se nám ozvat, v RE/MAX Prestige jsme připraveni Vám vždy vyjít vstříc!

Zobrazit více Skrýt popis

Cena: Cena u makléře Číslo nabídky: 285-NP00060 Obec: Podlešín Ulice: Skryto

Spočítejte si splátku hypotéky

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Kupní cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 1.59 %

0 Kč

Hypotéku zařídíme za vás

Ušetřete svůj čas i nervy. Naši makléři zařídí veškeré papírování a dovedou vás až k úspěšnému podpisu smlouvy v bance.

Nechte nám kontakt, náš makléř se v pracovní dny ozve do 24 hodin

fname: fullname:

Kontaktujte makléře nemovitosti

Pavel Šilha
Pavel Šilha
Detail makléře

Potřebujete poradit/máte zájem o prohlídku?

*
*
*
phone: fullname:

Podrobné informace

Kategorie Domy a vily
Druh domu Vila
Typ domu Patrový
Stav domu Novostavba
Voda Voda - zdroj pro celý objekt, Voda - dálkový vodovod, Voda - rozvod studené a teplé vody
Odpad Kanalizace
Plyn Plynovod
Poloha objektu Samostatný
Druh objektu Skeletová
Umístění objektu Klidná část obce
Vybaveno Ne
Zastavěná plocha m2 162
Užitná plocha m2 355
Plocha parcely m2 5705
Počet teras 3
Počet garáží 2
Počet bazénů 1
Elektřina Elektro - 230 V, Elektro - 400 V
Ostatní Nízkoenergetický
Rok kolaudace 2019
Počet podlaží objektu 4
Číslo podlaží v domě
Třída B - Velmi úsporná
Vyhláška 148/2007 Sb.